Projekt Laboratoria Przyszłości
"Z pól na stół" - kruszonka do chałki
26.09.2025
"Z pól na stół" - kruszonka do chałki
26.09.2025
W ramach zajęć z tematu „Z pól na stół”, uczniowie klasy 3a poznawali, jak zboża trafiają na nasze talerze w postaci różnych produktów. Jednym z praktycznych elementów zajęć było przygotowanie kruszonki z mąki pszennej i schłodzenie jej w lodówce.
Laminarka na edukacji zdrowotnej
22.09.2025
Laminarka na edukacji zdrowotnej
22.09.2025
Nowy przedmiot, nowe wyzwania. W ramach przygotowań do lekcji z edukacji zdrowotnej powstała gazetka, która dzięki laminarce przetrwa wiele miesięcy. I.Najder
Doradztwo zawodowe a laminarka
16.09.2025
Doradztwo zawodowe a laminarka
16.09.2025
Uczniowie klasy 7 i 8 uczestniczą w zajęciach z doradztwa zawodowego. W ramach lekcji rozwiązują testy zainteresowań, osobowości czy predyspozycji zawodowych. Aby materiały, z których korzystają były trwałe, to postanowiliśmy je zalaminować. W ten sposób dbamy również o ekologię.